Informatii Utile

Reteaua de canalizare face parte din sistemul public de canalizare si este alcatuita din canale colectoare, camine, guri de scurgere si diverse alte constructii anexe care preiau, transporta si evacueaza apele uzate.

Instalatia interioara de canalizare a clientului este racordata la reteaua publica de canalizare, astfel ca intreaga populatie este conectata la sistemul de colectare a apelor uzate.
Compania noastra proiecteaza si executa retele de canalizare in conformitate cu normele europene, la cele mai inalte standarde de calitate.
Serviciul de canalizare consta in toate activitatile necesare pentru:

  • • Colectarea, transportul si evacuarea apelor uzate, dar si a deseurilor din gurile de scurgere a canalizarii
  • • Epurarea apelor colectate
  • • Evacuarea apelor din intravilanul localitatilor


Aceste retele de canalizare functioneaza in general gravitational, insa acolo unde exista zone depresionare, apa este pompata cu ajutorul unor statii moderne de pompare. Desigur, noi putem interveni si in cazul in care sunt necesare activitati de intretinere si exploatare a retelei de canalizare.

Astfel, putem ajuta la reabilitarea unei curgeri libere in retea, precum si la protejarea mediului inconjurator, evitand orice sursa de poluare. In urma ploilor puternice, instalatiile de canalizare intra in regim de presiune, iar apa uzata poate refula in locuintele dumneavoastra. De aceea, pentru a evita aceste situatii neplacute, recomandam montarea unor clapete special concepute impotriva refularii , precum si a unei vane de inchidere a accesului.

Odata montate, este important ca acestea sa fie mentinute in pozitie inchisa pentru ca apa sa nu mai poata refula. Montarea si procurarea vanelor si a clapetelor reprezinta insa responsabilitatea clientilor. Pentru mai multe detalii despre retele de canalizare si serviciile noastre, va rugam sa ne contactati. Reprezentantii nostri va asteapta oricand pentru a va furniza informatiile necesare.