Chiar daca majoritatea constructiilor de pana acum erau realizate din beton, iata ca din ce in ce mai multi profesionisti folosesc otelul si si structurile metalice pentru a obtine performante de neegalat.Deoarece cunoastem foarte bine toate proprietatile materialelor cu care lucarm si suntem la curent cu toate noutatile din domeniu, reusim sa venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama completa de constructii metalice.

Indiferent ca discutam despre sectorul civil sau cel industrial, reusim sa proiectam si sa executam structuri si constructii metalice rezistente si performante, la preturi competitive si standarde inalte de calitate. Putem realiza spatii destinate activitatilor de productie, hale metalice, sali de sport, panouri publicitare, constructii destinate sectorului agrozootehnic, sere, silozuri si multe alte constructii metalice.

De asemenea, puteti apela la echipa noastra de proiectare pentru realizarea de showroom-uri, hale logistice sau de depozitare si multe alte constructii de mari dimensiuni, ce necesita o abordare personalizata. Acest tip de constructii metalice se disting printr-un termen de executie redus, pierderi minime de material, posibilitatea realizarii unor detalii arhitecturale deosebite, spatiu de lucru organizat si curat si desigur, costuri cat mai reduse.
Compania noastra dispune de toate utilajele necesare pentru realizarea de constructii metalice de calitate, cat de si personal specializat care sa raspunda cererilor dumneavoastra cat mai eficient. Asadar, va asteptam oricand pentru a va oferi consultanta, precum si servicii de incalta calitate!