Ne puteti solicita ajutorul pentru orice fel de constructii hale industriale, indiferent de complexitatea proiectului dorit.

Mai exact, realizam hale industriale cu structura metalica, din beton sau mixta, acestea fiind cele mai rapide si economice variante pentru cladiri logistice si industriale de mari dimensiuni.

Constructiile din elemente metalice prezinta avantaje numeroase, acestea fiind ideale pentru a suporta incarcaturi foarte mari. Desigur, pentru a beneficia de toate aceste avantaje, este important ca structura metalica sa fie tratata anticoroziv, deoarece apa, vantul, umiditatea, zapada sau alti factori externi pot deteriora structurile din metal si pot cauza pagube materiale insemnate. De aceea, specialistii nostri va informeaza inca de la inceput cu privire la toate avantajele si dezavantajele metodelor alese.
Halele industriale din beton au fost si inca sunt printre cele mai utilizate tipuri de spatii destinate activitatilor industriale. Acestea pot fi realizate din elemente din beton prefabricat sau din elemente turnate monolit. Structura de beton se caracterizeaza prin durabilitate crescuta, caracter ignifug, eficienta, dependenta redusa in conditiile climaterice (lucrarile se pot desfasura indiferent de conditiile meteorologice), estetica si desigur, rezistenta la uzura continua.

In cazul in care doriti hale industriale mixte, inginerii si specialistii nostri vor raspunde cat mai bine cerintelor dumneavoastra.
Noi incercam sa realizam aceste constructii hale industriale conform specificatiilor primite de la clienti, in functie de specificul fiecarei lucrari. Asadar, pentru mai multe detalii despre serviciile noastre, va rugam sa ne contactati!