Informatii Utile

Detinem o hala de productie specializata in executia acestor structuri metalice destinate atat telecomunicatiilor (suporti de antene, paturi de cabluri, turnuri autoportante etc), cat si structuri pentru acoperisuri, cladiri, hale industriale etc.


Realizam confectii metalice zincate termic sau vopsite in camp electrostatic, ceea ce le ofera un grad sporit de protectie impotriva coroziunii si actiunii factorilor externi (ploaie, vant, zapada, umiditate, variatia temperaturii etc). Hala de productie este dotata cu masini CNC moderne si eficiente, echipamente manuale pentru debitare, instalatii de sudare moderne si un spatiu generos pentru desfasurarea activitatilor de asamblare a confectiilor metalice.

De altfel, produsele noastre imbina garantia rezistentei in timp cu aspectul estetic, ceea ce poate multumi chiar si cei mai exigenti clienti. Rezistenta se datoreaza finisajului obtinut prin sablare si vopsire, dar si materialelor folosite la productia de confectii metalice. Desigur, calitatea este asigurata si de catre personalul cu experienta, a carui dedicare se concretizeaza in produse de inalta calitate, ideale pentru orice fel de proiect.

Gama de confectii metalice pe care o realizam este alcatuita din numeroase produse, incepand cu cele mai simple modele de confectii metalice, pana la produse complexe, cu detalii arhitecturale speciale si design unic. Produsele proiectate si realizate de catre tehnicienii nostri se caracterizeaza printr-un grad inalt de calitate, experienta si standardele inalte fiind cele care isi spun cuvantul. Asadar, indiferent ca doriti sa colaborati cu noi pentru niste proiecte simple, sau lucrari de amploare, noi va stam la dispozitie oricand. Va asteptam!