Informatii Utile

Societatea Alpebocom va sta la dispozitie cu cele mai bune servicii de proiectare si executie retele apa-canal, precum si o echipa de specialisti cu experienta vasta in acest domeniu. Echipa noastra este formata din ingineri proiectanti, ingineri constructii, instalatii si radiocomunicatii, R.T.E. etc, precum si muncitori calificati, coordonati de tehnicieni cu experienta vasta in domeniile in care ne desfasuram activitatea. Reteaua de alimentare cu apa, precum si cea de colectare a apelor uzate fac parte din sistemul public si trebuie proiectate si realizate de catre firme autorizate.

Noi dispunem de toate mijloacele necesare pentru executia acestor retele de apa si canalizare, atat in ceea ce priveste echipamentele si materialele, cat si personalul de specialitate.

In decursul timpului am reusit sa dezvoltam si sa implementam solutii moderne si eficiente pentru proiectele de alimentare cu apa si canalizare, serviciile noastre fiind apreciate de toti clientii care au apelat la noi.

Reteaua de distributie a apei are la baza o serie de componente precum: conducte, pompe, rezervoare de stocare a apei, statii de tratare si epurare etc. Aceasta retea de alimentare asigura aprovizionarea populatiei cu apa potabila (rece si calda), cat si cea pentru consum menajer (spalat, gatit etc). Totodata, apa este folosita si la prevenirea si stingerea incendiilor din orase, locuinte sau alte cladiri si spatii publice. Acolo unde este nevoie, se monteaza echipamente speciale de reglare a presiunii apei, intrucat apa trebuie sa aiba un debit si o presiune normala pentru ca robinetele sa furnizeze sursa de apa necesara.

Apa folosita este evacuata in sistemul de canalizare si tratare a apelor uzate, acest sistem fiind compus din mai multe canale colectoare si de serviciu, guri de scurgere, camine si diverse alte constructii anexe. Apele uzate sunt tratate inainte sa ajunga in rauri, lacuri sau mari si pot fi folosite si pentru irigatii sau in diverse alte scopuri, in general industriale.
Noi executam o gama larga de servicii specifice domeniului de retele apa-canal, despre care puteti afla mai multe contactandu-ne. Va asteptam!